پی سی وب

عکس های جالب و دیدنی دانلود نرم افزار دانستنیها مدل

پی سی وب

عکس های جالب و دیدنی دانلود نرم افزار دانستنیها مدل

شیرینی اسکاتلندی

کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده وبا همزن برقی می زنیم تا یکدست شود. سپس زرده تخم مرغ را اضافه ...

 

شیرینی اسکاتلندی

 

مواد لازم:

کره ی پاستوریزه

150 گرم

پودر قند

150 گرم

تخم مرغ

1 عدد

آرد سفید گندم

125 گرم

نمک

یک هشتم قاشق چای خوری

دارچین

1 قاشق چای خوری

خلال بادام خرد شده

1 پیمانه سرخالی

 

 

طرز تهیه:

 

کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده وبا همزن برقی می زنیم تا یکدست شود. سپس زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم. بعد با همزن مواد را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم. آرد و نمک و دارچین را ( البته آرد باید قبلا الک شده باشد) به مخلوط اضافه می کنیم. سپس سینی شیرینی پزی به ابعاد (40×30) را کمی چرب کرده و خمیر را داخل سینی پهن کرده و سطح آن را صاف می کنیم. سفیده ی تخم مرغ را با چنگال می زنیم و با قلم مو روی خمیر می مالیم. خلال بادام را روی خمیر پاشیده و با پشت قاشق روی آن را کمی فشار داده تا خلال ها به خمیر بچسبد. سپس سینی را در طبقه ی وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 40-30 دقیقه قرار می دهیم. به محض خارج نمودن از فر، خمیررا به صورت دلخواه برش می دهیم.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد