در این قسمت طرز تهیه آلو مسما که یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی است را خواهید آموخت....
آلو مسما غذایی گیلانی و بسیار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصیه می کنیم.
مواد لازم برای تهیه آلو مسما:
مرغ |
برای هر نفر یه تکه |
آلو قیسی |
برای هر نفر 2 تا 3 عدد |
آلو سیاه |
برای هر نفر 2 تا 3 عدد |
پیاز |
2 عدد |
شکر |
2 قاشق غذاخوری |
زردچوبه |
مقداری |
طرز تهیه:
مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت که مرغ و آلو کاملا" پخت پیاز را
که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می
کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقیقه ) غذای ما آماده است.
نکته:
• این خورش باید آب کمی داشته باشد.
•
اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته
اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• نگذارید پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.
• طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه, ملس می باشد.
منبع : وبلاگ رنگین کمان