مواد لازم :
شیر و ماست کیسه ای |
از هر کدام 1 و 1/4 پیمانه |
خامه |
200 گرم |
وانیل |
1/3قاشق چایخوری |
پودر ژلاتین |
سه قاشق مرباخوری |
کمپوت آناناس |
یک قوطی |
شکر |
نصف پیمانه |
طرز تهیه:
شیر را با شکر مخلوط کرده تا شکر در شیر حل شود. ماست را افزوده وانیل و خامه را اضافه کنید. ژلاتین را با یک استکان آب سرد حل کرده روی بخار کتری گذاشته تا ژلاتین شفاف شود. سپس به مواد اضافه کرده و در قالب دلخواه ریخته در یخچال به مدت دو ساعت گذاشته تا بسته شود. سپس در ظرف مورد نظر برگردانده و با خامه تزئین کنید.