پی سی وب

عکس های جالب و دیدنی دانلود نرم افزار دانستنیها مدل

پی سی وب

عکس های جالب و دیدنی دانلود نرم افزار دانستنیها مدل

نگاهی به سیستم عامل جدید گوگل

یکی از خوانندگان خوب «یک پزشک» به نام پدرام، شانس این را داشته است که یکی از ۶۰ هزار فرد انتخابی گوگل برای آزمایش سیستم عامل جدید گوگل باشد. ایشان لطف کرده‌اند و مقاله خوبی در این مورد برای من فرستاده‌اند، با هم این مقاله خوب را می‌خوانیم:

در هفتم دسامبر سال گذشته گوگل سیستم عامل خود رو معرفی کرد. این سیستم عامل که قرار است به صورت نصب کارخانه‌ای تا اواسط امسال ارائه شود در حال حاضر توسط ۶۰ هزار کاربر منتخب به صورت پایلوت در حال آزمایش و رفع نواقص‌اش است. برای اینکار گوگل بوسیله یک تولید کننده لپ‌تاپ در تایوان ۶۰ هزار لپ‌تاپ با سیستم عامل جدید گوگل تولید کرد که آنرا CR-48 نامید. سیستم عامل مذکور معروف به Chrome OS است که بطور مختصر Cros نامیده میشود.

از اونجایی که Cr48 فقط جهت تست پایلوت این سیستم عامل ساخته شده و در آینده تولید نخواهد شد فکر نمیکنم که لازم به بررسی دقیق آن باشه و فقط جهت اطلاع مشخصات کلی اونو اینجا میگیم:

Intel Atom Processor @ 1.66GHz (N455 1.66GHz 512K Cache)

Tripod Motherboard MARIO – ۶۰۵۰A240910 – MB – A03

2 GB of RAM (Hynix 2GB DDR3 1Rx8 PC3 – ۱۰۶۰۰S Ram)

12.1 inch LCD display (WXGA 1280px x 800px LED)

Wi-Fi 802.11n (AzureWave 802.11 a/b/g/n PCI-E Half MiniCard)

Built-in 3G (Qualcomm Gobi2000 PCI Express Mini Card)

Flash based storage (SanDisk sdsa4dh-016G 16GB SATA SSD)

Webcam

Bluetooth (Atheros AR5BBU12 Bluetooth V2.1 EDR)

GPS

Full-sized keyboard (74 keys)

Oversized touchpad

1.72 Kg

8 hours of run time with 8 days of standby time

10 second boot time

Resume from sleep instantly

که همونطور که میبینید از اونجایی که قرار نبود این لپ‌تاپ برای فروش ارائه شود سعی شده که برای گوگل ارزون تموم بشه ولی از نظر امکانات ارتباطی میشه گفت که کامل است و چیزی که بعد از ۲ ماه استفاده برای من قابل توجه بوده، باتری اونه که حتی بعضی اوقات تا ۱۰ ساعت هم شارژ داشته.

البته هنوز Bluetooth و GPS آن به صورت کامل کار نمی‌کنه، ولی مودم داخلی آن برای ارتباط با اینترنت از طریق سیم کارت موبایل به خوبی کار می‌کنه.

حالا بهتره به سیستم عامل بپردازیم:

با توجه به ادعای گوگل:

۱. این سیستم عامل ایمن‌ترین سیستم عامل دنیا خواهد بود.

۲. زمان لازم برای بوت شدن سیستم کمتر از ۱۰ ثانیه خواهد بود.

۳. نیازی به نصب آنتی ویروس یا برنامه‌های دیگه برای نگهداری از سیستمتان نخواهید داشت.

۴. هیچ وقت لازم نیست که نگران به‌روز بودن سیستم عامل یا برنامه‌های نصب شده روی کامپیوترتان باشید. همه چیز خود به خود به روز می‌شود.

۵. و در آخر اینکه سرعت کامپیوتر شما با هر بار به‌روزرسانی سیستم عامل نه تنها کمتر نخواهد شد بلکه بیشتر هم خواهد شد!

در حال حاضر شما میتونید سیستم عامل را به یکی از دو حالت beta یا dev داشته باشید و طبیعی که حالت stable یا پایدار آن هنوز آماده نشده.) به‌روز رسانی: در حال حاضر آخرین آپدیت سیستم عامل نسخه ۰٫۱۲٫۴۳۳٫۲۲ میباشد که حالت Stable نیز گنجانده شده است)

به هر حال این سیستم عامل یک سیستم عامل مبتنی بر وب است و می‌شه گفت که استفاده از اون بدونه اینترنت یکم مشکل و غیر ممکنه. البته نرم‌افزارهای قابل استفاده در حالت آفلاین داره روز به روز تعدادشون بیشتر میشه ولی نباید فراموش کنیم که نداشتن ارتباط اینترنتی هم کم کم داره به فراموشی سپرده میشه. برای استفاده از این سیستم عامل به عنوان صاحب آن باید حتما یک حساب کاربری تو گوگل داشته باشید ولی اگه خواستید این لپتاپ رو موقتا در اختیار کسی قرار بدید نیازی به حساب کاربری در گوگل نیست و از منوی مهمان میتوان به کامپیوتر دسترسی داشت.

از آنجا که این کامپیوتر به حساب کاربری شما در گوگل وصل میشه هیچ وقت نیازی به تهیه پشتیبان گیری از اطلاعاتتان وجود نداره و همه چیز به شکل پردازش ابری در اختیار شما قرار داده میشه و اگر به هر دلیلی کامپیوترتان دزدیده شد یا شکست یا مفقود شد، دست کسی به اطلاعات شما نخواهد رسید و شما با خریدن یک کامپیوتر دیگه به همه اطلاعاتتون دسترسی پیدا خواهید کرد.

خوب حالا بهتره یکم واقع بینانه‌تر به آن نگاه کنیم.

این سیستم عامل در نگاه اول یک مرورگر است و صد البته مرورگر کروم. ولی همه داستان این نیست. این سیستم عامل در واقع بر روی کرنل لینوکس طراحی شده و قصد داره تمام نیازهای کاربران عادی به کامپیوتر به خصوص کسانی که بیشتر اوقات از طریق کامپیوترهای همراه کارهای عادی خودشان را انجام میدهند بر آورده کند.

کیبرد سیستم عامل کروم:

خوب اولین چیزی که شما رو متعجب خواهد کرد اینه که این صفحه کلید، کلید CapsLock ندارد.

به جای آن کلید Search است.

البته اگر کسی هستید که بدونه CapsLock کار کردن برای شما مشکل است میتونید در قسمت تنظیمات کلید Search رو به همان CapsLock سنتی تبدیل کنید. نکته بعدی اینه که این صفحه کلید کلید های Functions یعنی F1-F12 رو هم ندارد که بجای آنها ۱۰ کلید جدید رو شما مشاهده میکنید که به ترتیب از سمته F1 سابق اینها میباشند: کلید Back – کلید Forward – کلید Refresh – کلید Full Screen – کلید تغییر پنجره یا همان Desktop – کلید کاهش شدت روشنایی – کلید افزایش شدت روشنایی – Mute – کاهش صدا – افزایش صدا

فکر کنم که نیازی هم نباشه که بگیم از کلید ویندوز هم خبری نیست!

مفهوم Desktop در کروم OS:
در این سیستم عامل محیط دسکتاپ سنتی به پنجره‌های گوگل کروم تبدیل شده. یعنی شما میتونید با داشتن پنجره‌های مختلف، کارهای خودتونو طبقه بندی کنید. مثلا در یک پنجره بازی مورد علاقتون باز باشه به همراه پخش کننده موسیقی و در پنجره بعدی ایمیل، تقویم و … که بایک کلید یا با یک کلیک میتونید بین پنجره ها حرکت کنید.

این کلید (جای کلید F5 سابق) این کار را انجام میدهد.

و با کلیک روی آیکونی کنار باتری نیز میتونید اینکارو انجام بدید.

البته این آیکون فقط زمانی ظاهر میشود که شما بیش از یک پنجره داشته باشید.

شبکه و ارتباط اینترنتی:

ارتباط با اینترنت مهمترین بخش این سیستم عامل است. از اینرو با روش های مختلف شما میتونید به اینترنت متصل باشد. اگر در مکانی باشید که شبکه وایرلس موجود نیست میتونید به راحتی از طریق شبکه های تلفن همراه به اینترنت متصل شوید.

زبان فارسی و تایپ فارسی در کروم os:

میتوان گفت که سیستم عامل کروم در همین ابتدا کار به بیشتر کیبورد زبانهای مختلف مجهز است. اضافه نمودن کیبورد فارسی فقط با یک کلیک انجام میشود و خوشبختانه دارای صفحه کلید استاندارد فارسی است (طبق استاندارد ISIRI 2901)


لینک مطلب در سایت منبع
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد