گز اصفهان
ادامه مطلب ...
لیمو (مرکبات) محصولی معجزه آسا برای کشتن سلول های سرطان است؛ که 10000 بار قوی تر از شیمی درمانی است.
چرا ما در مورد آن نمی دانیم؟
چون
آزمایشگاه ها(شرکت های دارو سازی) با ساخت مشابه مصنوعی آن سود زیادی
میبرند. شما هم اکنون می توانید به یک دوست کمک کنید تا از آنها بی نیاز
شود / بداند که آب لیمو در پیشگیری از بیماری مفید است.طعم آن شیرین و لذت بخش است و فاقد اثرات وحشتناک شیمی درمانی است.
ادامه مطلب ...
واژه فیتوریزه مغذیها یا فتوکمیالها به مواد مغذی اطلاق میشود که از مواد گیاهی گرفته میشوند و میتوانند از بدن انسان حفاظت کنند.
اولین گیاه خوراکی «سویا» است. سویا به دلیل دارا بودن مادهای به نام «جنستین» خواص ضدسرطانی فوقالعادهای دارد و همچنین حاوی فتیواستروژن است که خطر ابتلا و پیشرفت سرطان پروستات را کاهش میدهد و همچنین ترکیبی به نام ایزوفلاوون را دارد که برای مقابله با سرطان سینه مفید است.
گیاه بعدی «گوجه فرنگی» است. رنگ گوجه فرنگی به دلیل مادهای به نام «لیکوپن» است که یک کاروتنوئید است و رشد برخی از سرطانها را کاهش داده یا سرکوب میکند. همچنین در تقویت قدرت بینایی، سیستم ایمنی بدن و کاهش عوارض پیری مفید است.
گیاه بعدی «کلم بروکلی» است که یک فیتور ریزمغذی است و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. آنتی اکسیدانها با مولکولهای مضر رادیکال آزاد مقابله کرده و خاصیت سم زدایی دارند.
«سیر» هم در این گروه گیاهان مفید قرار میگیرد. سیر یک منبع خاص غنی از نوعی فیتوریزمغذیها موسوم به ترکیبات ارگانوسولفور است که خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد و به کنترل کلسترول نیز کمک میکند. همچنین ریز مغذیهای موجود در سیر خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی دارند.
گیاه مفید بعدی دانههای «کتان» است که به لحاظ تعدیل کردن هورمونهای زنانه، بهبود قدرت باروری و کاهش علائم پیش از قاعدگی و نیز پیشگیری از سرطان سینه شناخته شده و معروف است. ریزمغذیهای موجود در دانه کتان همچنین در پیشگیری از دیابت نوع دوم مفید هستند.
«مرکبات» نیز در این گروه از گیاهان بسیار مفید قرار میگیرند. ریزمغذیهای مفید موجود در مرکبات شامل آلکالوئیدها، فلاوونوئیدها، فنولها و تانیسها هستند که همگی خواص، ضد سرطانی، آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارند.
«میوههای جالیزی» مثل هندوانه و طالبی نیز سرشار از ریزمغذیهای گیاهی مفید هستند که به ویژه برای سلامت قلب و عروق کاربرد دارند.
گیاه خوراکی بعدی «توت آبی» یا گیاه «قره قاطی» است. توت آبی سرشار از نوعی ترکیب به نام آنتوسیانین است که عامل رنگ آبی این میوه است. این ترکیب، التهاب را کاهش میدهد از بدن در برابر سرطان محافظت میکند و برای سلامت چشم، عروق سرخرگی و مغز نیز مفید است.