کامکوات میوه بسیار ریز شبیه پرتقال است که بیشتر طعم نارنج دارد، از آن میتوان مربا تهیه کرد که این مربا بسیار زیبا و مجلسی است. برای تزئین آن میتوان از خلال پسته و یا ترافل های قندی استفاده کرد.
مواد مورد نیاز:
طرز تهیه:
ادامه مطلب ...مواد اولیه :
طرز تهیه:
پنج پیمانه آب و آهک را با هم مخلوط کرده و بعد از چهار ساعت، آب آن را جدا میکنیم و بهارنارنجها را دو ساعت در آن قرار میدهیم و بعد خارج کرده، 24 ساعت در آب میگذاریم. (چند مرحله آب را تعویض میکنیم.) بعد بهارنارنج را دو بار در آب میجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود. شکر و دو پیمانه آب را جوشانده تا قوام آید. بعد بهارنارنج را به این شربت اضافه میکنیم و پس از پنج دقیقه حرارت را خاموش کرده و آبلیمو را اضافه میکنیم. پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب گرم به صورت بنماری حل کرده و به مربا میافزاییم تا مربای سفتتری داشته باشیم.
نکته:
زرشک را می توان بصورت ژله ، شربت ، مربا ، آب نبات ، سس ، مارمالاد ، نکتار ( آب زرشک ) و لواشک مصرف نمود. همچنین می توان از زرشک تازه در غذاهای ایرانی از قبیل زرشک پلو ، ته چین و انواع خوراکها مثل دلمه ، کوکو ، کوفته و انواع آشها استفاده کرد.
زرشک را می توان بصورت ژله ، شربت ، مربا ، آب نبات ، سس ، مارمالاد ، نکتار ( آب زرشک ) و لواشک مصرف نمود. همچنین می توان از زرشک تازه در غذاهای ایرانی از قبیل زرشک پلو ، ته چین و انواع خوراکها مثل دلمه ، کوکو ، کوفته و انواع آشها استفاده کرد.
هر ورق ژلاتین راجداگانه در نیم لیوان آب نیم گرم حل کرده و سپس پودر یکی ازبسته های ژله را به همراه یک لیوان...
مواد لازم :
ادامه مطلب ...