مواد لازم:
سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری)= نیم کیلو
زردچوبه=1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و روغن= به میزان لازم
برنج= نیم کیلو
کلم خرد شده= نیم کیلو
گوشت چرخ کرده=300 گرم
پیاز=1 عدد
ادویه پلویی=1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
برنج
را خیس کرده بعد از کمی پخت سبزی را اضافه کرده مانند سبزی پلو آبکش می
کنیم.گوشت را به همراه 1 عدد پیاز رنده شده ( متوسط ) چنگ می زنیم . به
اندازه سرگنجشکی برداشته و در دست گرد می کنیم در آرد می غلتانیم و بعد در
روغن کمی سرخ می کنیم. در حدی که خودش را بگیرد و کنار می گذاریم . کمی
روغن در تابه ریخته یک عدد پیاز را خرد می کنیم و تفت می دهیم تا بلوری
شود. کلم را اضافه کرده به مدت 10 تا 12 دقیقه با حرارت ملایم می چرخانیم .
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه را ریخته دوباره کمی هم می زنیم. کمی روغن
ته قابلمه می ریزیم مقداری برنج در قابلمه ریخته و از مایع کلم و سرگنجشکی
ها روی آن می ریزیم دوباره برنج ریخته و مواد را روی آن می ریزیم تا مواد
تمام شود. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا دم برنج بالا بیاید. دمکنی می
گذاریم تا برنج دم بکشد.