گیلاس شامل آنتو سیانین های ضد التهاب است.
این آنتی اکسیدان های بسیار قوی و آنتوسیانین های قوی که در گیلاس یافت می
شود به آن رنگ قرمزی داده است و همین رنگ است که به از بین رفتن التهاب در
در بدن می شود. همچنین این آنتوسیانین در شاتوت ها و سایر میوه ها و سبزی
های بنفش- قرمز دیگر هم یافت می شود همچنین این میوه ها از جمع شدن توده
های سرطانی، حمله قلبی و سکته هم جلوگیری می کنند.
نقرس به دلیل افزایش سطح اسید اوریک در خون ایجاد می شود. خاصیت ضد التهاب
آب گیلاس برای درمان نشانه های ورم و درد مفاصل بسیار مفید است. مطالعات در
دانشگاه کالیفورنیا دیویس نشان داده است که گیلاس ترش بر روی پایین آوردن
سطوح چربی در خون کار می کند این مقدار در خانم ها بیشتر و معادل 15 درصد
کاهش چربی است. همچنین همچنین مطالعات نشان داده است که گیلاس خشک و آب
گیلاس هم همین اثر را دارد.
گونه های مختلف گیلاس
دو مدل گیلاس وجود دارد گیلاس ترش و گیلاس شیرین. هر دوی اینها شامل
آنتوسیانین هستند. پس هیچ فرقی نمی کند که شما کدامیک را انتخاب کنید هر دو
فواید مشابه دارند. عموما گیلاس ترش دارای مقادیر بیشتری از ترکیبات فنولی
و آنتوسیانین ها نسبت به گیلاس شیرین است.
حتی قرص های گیلاس های ترش هم به فرم کپسول موجود است.
برای اینکه دردهای عضلانی برطرف شوند چه مقدار گیلاس باید مصرف شود؟
مطالعات اخیر پیشنهاد می دهد آب گیلاس اگر قبل و یا بلافاصله بعد از تمرین
های بدنی شدید استفاده شود می تواند درد های عضلانی را به شدت کاهش دهد.
خوردن یک لیوان آب گیلاس را بعد و قبل از ورزش امتحان کنید.
path2healthyliving.com