مواد لازم:
گوشت چرخ کرده= نیم کیلو
سیب زمینی آبپز شده= 1.5 کیلو
تخم مرغ خام= 1 عدد
فلفل دلمه ای ریز شده= 1 عدد
سیررنده شده= 1 حبه
پیاز= 2 عددبزرگ
هویج خام رنده شده= 3 عدد
پنیر پیتزا رنده شده= 1.5 بسته
نمک و فلفل= به میزان دلخواه
زردچوبه جهت گوشت= 2 قاشق مرباخوری
ادویه کاری جهت گوشت 1= قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی سفت ریز شده 1= عدد جهت تزیین
فلفل دلمه ای ریز شده= 1 عدد جهت تزیین
نمک /زرد چوبه/ادویه کاری مقداری جهت مخلوط نمودن با سیب زمینی آبپز شده
روغن مایع به میزان لازم جهت سرخ کردن گوشت و چرب نمودن ظرف پیرکس
طرز تهیه:
روغن
را داخل ماهیتابه ریخته و پیاز را اضافه نموده و سرخ می نماییم سپس گوشت
چرخ کرده را همراه با سیر رنده شده/ هویج ردنده شده و فلفل دلمه ای ریز شده
تفت داده و سپس نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل را نیز اضافه کرده و پس از
مخلوط و سرخ کردن کنار می گذاریم.
در ظرفی سیب زمینی آبپز شده را با
رنده درشت رنده کرده و سپس 1 عدد تخم مرغ خام و کمی نمک و زردچوبه و ادویه
اضافه نموده و خوب مخلوط میکینم سپس ظرف پیرکس را چرپ نموده و مخلوط سیب
زمینی را داخل آن ریخته و آنرا کاملا درته ظرف پهن کرده تا بصورت یکنواخت
ظرف پر شود . سپس با مخلوط گوشت چرخ کرده روی سیب زمینی را کاملا بپوشانید و
پنیر رنده شده پیتزا را روی آن بریزید و با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی خرد
شده روی آنرا بپوشانید و یا بدلخواه تزیین نماییدسپس ظرف را بمدت 40 دقیقه
درپنجره وسط فربا درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد که حدود 10 دقیقه قبل گرم
شده است گذاشته تا پخته شده و ته سیب زمینی طلایی گردد سپس ظرف را از فر
خارج کرده و بمدت 5 دقیقه کنار گذاشته سپس باهمان ظرف آنرا سرو نمایید.
(نوش جان)
((در صورت تمایل می توانید مقدار 300 گرم قارچ برش داده شده و
تفت داده شده با آبلیمو را با مخلوط مواد گوشت چرخ کرده مخلوط نمایید ))